Generali Seguros 1

EDIT FLOATING MENU

Contracta la teva assegurança GENERALI Pla de Pensions Individual

Contracta-la amb el teu Agent

Una gran selecció de modalitats:

 

  • Renda Fixa
  • Mixt Renda Fixa
  • Mixt Renda Variable
  • Renda Variable

 

O truca'ns al 900 90 34 40 / 91 083 03 89

 

VISITA UNA OFICINA

Pla de Pensions Individual

GENERALI PPI (Pla de Pensions Individual) et permet rebre una pensió de jubilació o, si s'escau, complementar la pensió la de la Seguretat Social. Perquè la teva jubilació és prou important perquè puguis viure-la sense preocupacions.

Contracta ara la teva assegurança de Pla de Pensions Individual amb GENERALI

Assegurar el teu futur i el de la teva família és una qüestió fonamental en la qual GENERALI, especialista en solucions per a la jubilació, pot ajudar-te a trobar la fórmula que s'adapti més bé a les teves necessitats.

A més, en contractar una assegurança amb GENERALI, disposes de l'àrea MI GENERALI, una àrea privada on pots visualitzar, consultar i gestionar les teves pòlisses i sinistres còmodament i de manera online.

Demana ara el teu Pressupost de la nostra assegurança Pla de Pensions Individual i el teu Agent es posarà en contacte amb tu. Si no disposes d'un Agent, consulta la nostra Xarxa d'Oficines i escull-ne el més proper al teu domicili. Comença a formar part de la gran família GENERALI!

REGLAMENTO INTERNO DE CONDUCTA Y REGLAMENTO DE FUNCIONAMIENTO DEL DEFENSOR DEL PARTÍCIPE

PLANS DE PENSIONS ESPECIALS (Emissió restringida i limitada):

SERVEIS

CONEIX ELS NOSTRES SERVEIS

Aclarim els teus dubtes

Què és un Pla de Pensions Individual (PPI)?

Els Plans de Pensions es configuren com a institucions de previsió voluntària i lliure, les prestacions de caràcter privat dels quals poden ser, o poden no ser, un complement del sistema de la Seguretat Social, al qual no substitueixen de cap manera.

El Pla de Pensions s'instrumenta contractualment com una fórmula eficaç per constituir un estalvi que ha d’esdevenir, a llarg termini (normalment, la jubilació), el dret econòmic, per part de la persona en favor de la qual es constitueix, a la percepció de unes rendes o capitals per Jubilació, Incapacitat, Defunció, Dependència Severa o Gran Dependència.

Per la seva banda, el Fons de Pensions és el que canalitza aquest estalvi. Constitueix un patrimoni separat i independent, sense personalitat jurídica, en el qual s'integren els diferents Plans de Pensions adscrits.

Els Fons de Pensions els administra una Entitat Gestora amb el concurs d'una Entitat Dipositària (Entitats Financeres de Dipòsit).