Home

Generali Global Graduate Program

 
Generali Global Graduate Programe

El Generali Global Graduate Program


Conscient que el capital humà és el seu principal actiu, Grup Generali està constantment compromès amb la recerca de persones amb motivació i talent, així com amb la millora de les oportunitats dels treballadors en el desenvolupament de les seves habilitats i competències professionals. Som un grup global ambiciós que està impulsant un gran canvi, que és ric en oportunitats i veritablement multicultural, on les persones, els equips i el desenvolupament realment importen.

«Dirigeix el teu futur. Dóna forma al nostre canvi», el Generali Global Graduate Program s'adreça a llicenciats amb talent que vulguin començar una carrera internacional.

Els candidats seleccionats tindran l'oportunitat d'aprendre i treballar en diferents àrees de negoci, amb rotació de treballs a escala internacional, juntament amb una formació dins i fora de la feina, i estudis virtuals online. Al llarg del programa hi haurà projectes individuals i en grup, i també un feedback consistent i estructurat.

A més, els participants assistiran al màster «Generali MIB Masters in Insurance Management» del centre MIB School of Management, una de les escoles de negoci més prestigioses a escala internacional en l'àmbit de les assegurances, en col·laboració amb Generali. Començaran el programa com a empleats d'Assicurazioni Generali Head Office per arribar a cobrir un lloc de treball en una de les companyies que el Grup Generali té al món.