Home

Sinistres


902 33 34 33

 

Sinistres j- Generali Assegurances

Benvingut al servei obert 24x365 de GENERALI, un servei que assumeix la gestió integral de sinistres i et garanteix resposta les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any.

El servei obert 24x365 s'encarrega de la gestió dels sinistres i dóna suport a la Xarxa de Sucursals i Mediadors. Gràcies a aquest servei, qualsevol client que tingui contractada una pòlissa amb GENERALI pot fer totes les gestions referides a tramitació de sinistres de manera còmoda i senzilla, atès que es basa en un procés automatitzat informàticament que utilitza la tecnologia més avançada. Per això, el servei obert 24x365 inclou la possibilitat de poder declarar els sinistres a través d'Internet, de la manera més fàcil i còmoda amb el simple fet de registrar-se a e-client.

Quan tu ens truques, un tècnic en tramitació de sinistres t'atén personalment. A partir d'aquest moment, segons les característiques del sinistre, es procedeix a enviar el professional indicat en menys de 24 hores: perits especialistes, reparadors, metges, serveis assistencials, advocats… I quan es tracta d'una urgència, la resolem en 2 hores.

A més, si ho prefereixes, la nostra Xarxa de Sucursals i Mediadors continua sent a la teva disposició per tramitar el sinistre i atendre't en allò que vulguis.

No ho dubtis, disposa de l'experiència d'un líder mundial en el món assegurador i forma part dels més de 70 milions de clients que ens han fet confiança. ¡contracta ara la teva assegurança!