Home

Guia de l'assegurat

902 20 14 20

Amb aquesta Guia de l'assegurança mèdica sabràs el que has de fer en cas de necessitat.
 

Medicina general i pediatria i psicologia


En la Guia Mèdica trobaràs els facultatius més propers al teu domicili. Posa-t'hi en contacte i sol·licita-hi hora de visita. Recorda que cal trucar amb prou antelació.

Per accedir al servei de psicologia en consultori has de trucar al telèfon 902 20 14 20, on t'indiquen els professionals que poden prestar-te el servei.
 

ATS, Servei d'infermeria i podologia
 


Pots anar directament a les consultes d'infermeria i/o de podologia que consten en la Guia Mèdica, dins els horaris de visita que s'hi especifiquen. Si tens algun dubte, truca-hi dins el mateix horari per demanar hora.

Si, per incapacitat o per indicació escrita del metge, el malalt no pot desplaçar-se truca a la consulta d'infermeria més propera o als serveis d'ATS/DI d'Urgències a domicili, sempre que la teva població de residència disposi d'aquest servei. Actualment no es presten serveis de podologia a domicili.

Assistència Mèdica a domicili i Urgències domiciliàries

El servei de consulta mèdica telefònica 24 hores (902 20 14 20) t'ofereix la possibilitat de sol·licitar l'assistència mèdica a domicili si el pacient no es pot desplaçar, per causa de la seva malaltia, sempre que la teva població de residència disposi d'aquest servei.

Si consideres que la teva consulta mèdica té caràcter d'urgència mèdica, sol·licita la visita directament al Servei d'Urgències a Domicili. Aquest Servei està preparat per atendre't les 24 hores del dia. En la Guia Mèdica trobaràs els telèfons de "Servei d'Urgències a Domicili" de cada localitat on GENERALI Salut disposa de punts de serveis. Truca-hi al més proper per ser atès.
 

Per anar a un especialista


Si ja saps quin és l'especialista que necessites, tria'n el que més t'agradi directament per mitjà del Quadre Mèdic i demana-hi hora trucant al telèfon indicat per a cada professional.

Si no saps a quin especialista has d'anar, consulta-ho abans amb el metge de capçalera. Així t'estalviaràs exploracions molestes i innecessàries i el teu metge de capçalera estarà al corrent de tot el teu historial –recorda que ell és qui et pot aconsellar millor–.

Per utilitzar aquest servei, recorda que has de portar sempre la targeta GENERALI Salut.


Proves diagnòstiques i Mitjans de diagnòstic complementari


Per a anàlisi de sang, radiografies o ecografies, en la Guia Mèdica trobaràs els diferents professionals que estan a la teva disposició.

Anàlisi de sang: pots anar-hi directament, dins l'horari que marca la Guia Mèdica, i sempre en dejú (6 hores sense prendre cap aliment).

Altres proves: s'aconsella trucar abans per demanar hora o per si es requereix alguna preparació especial per a la pràctica de l'exploració. Quan hi vagis, has de portar la petició del teu metge i la targeta GENERALI Salut.

Proves especials (endoscòpia digestiva, electromiograma): requereixen el lliurament d'un document de conformitat de GENERALI Salut al centre on t'hagin de fer aquestes proves. Per sol·licitar el document de conformitat has de venir a les nostres oficines amb la petició escrita del teu metge, o sol·licitar-la per fax al 902 30 02 60 enviant-hi la petició escrita del teu metge i indicant-hi el número de targeta del pacient, telèfon de contacte i número de fax on vols rebre el document, com també si tens alguna preferència pel que fa al professional o centre de la Guia Mèdica on vols que es presti el servei.
Un cop tinguis el document, demana dia i hora per a la realització de la prova en el centre indicat per GENERALI Salut o triat per tu en la Guia.

Si la prova requereix ingrés en clínica, cal que ens sol·licitis un document de conformitat per a la clínica abans de l'ingrés. Els productes farmacèutics utilitzats com a mitjans de contrast són a càrrec de l'assegurat.


Ingrés a una clínica


Decideix amb el teu metge la clínica, i el dia i l'hora per fer-hi l'ingrés. Per sol·licitar el document de conformitat, passa per les nostres oficines amb la petició escrita del teu metge, o bé envia per fax (902 30 02 60) la petició escrita del teu metge i indica-hi número de targeta del pacient, telèfon de contacte i número de fax on vols rebre el document, com també si tens alguna preferència pel que fa al professional o centre de la Guia Mèdica on vols que es presti el servei.
 


Urgències



En la Guia Mèdica hi ha una relació dels centres permanents d'urgències que GENERALI Salut posa a la teva disposició. Si necessites atenció mèdica d'urgències en algun d'aquests centres, vés-hi proveït de la targeta.

Si es produeix un ingrés en clínica, recorda que disposes d'un termini màxim de dos dies per sol·licitar un document de conformitat. Pots trucar al telèfon 902 20 14 20 durant les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any, i t'informarem sobre com cal efectuar tots els tràmits, o bé la mateixa clínica et gestiona els tràmits de l'autorització.

En cas d'urgència greu utilitza els telèfons d'ambulàncies per a un trasllat ràpid al centre permanent d'urgències més proper.
 

Tractaments especials


Rehabilitació i fisioteràpia, litotrícia renal extracorpòria, hemodiàlisi o tractaments oncològics, tots aquests tractaments requereixen el lliurament d'un document de conformitat de GENERALI Salut al centre on et facin aquestes proves.

Vine a les nostres oficines per sol·licitar el document de conformitat, amb la petició escrita del teu metge, o sol·licita'l per fax al 902 30 02 60 enviant-hi la petició escrita del teu metge i indicant-hi número de targeta del pacient, telèfon de contacte i número de fax on vols rebre el document, com també si tens alguna preferència pel que fa al professional o centre de la Guia Mèdica on vols que es presti el servei.

Un cop tinguis el document de conformitat, demana dia i hora per a la realització de la prova al centre indicat per GENERALI Salut o triat per tu en la Guia.
 

Tractament de la infertilitat de la parella


Si la teva pòlissa cobreix aquest tractament, truca al telèfon d'informació general de GENERALI Salut 902 20 14 20, on t'informen dels centres a què pots anar.

Sol·licita el Document de Conformitat/Autorització a les nostres oficines presentant la petició escrita del teu metge i la teva targeta magnètica personal de GENERALI Salut, o bé envia aquesta petició mèdica al fax 902 30 02 60 indicant-hi número de targeta magnètica personal del pacient, telèfon de contacte i número de fax on vols rebre el Document de Conformitat/Autorització. Indica'ns també el teu número de mòbil si vols rebre SMS informatiu del tràmit del teu Document de Conformitat/Autorització.

Demana dia i hora en qualsevol dels centres que indica GENERALI Salut.

Pots sol·licitar el tractament en un centre no concertat. En aquest cas, pot consultar el procediment per al reemborsament de despeses en la Guia Pràctica de l'Assegurat i Serveis Complementaris. 
 

Assistència en viatge


La garantia d'Assistència en viatgevalidesa a tot el territori espanyol, a partir del límit provincial de la residència habitual de l'Assegurat, excepte a les Balears i a les Canàries, on el servei es presta a més de 10 km del domicili habitual, com també fora del territori espanyol, a la resta del món.

Truca al telèfon 91 514 36 09 (pots trucar a cobrament revertit) i indica la targeta magnètica personal d'assegurat de la pòlissa de la gamma GENERALI Salut, digues on ets, què et passa i immediatament rebràs les indicacions pertinents per prestar-te l'atenció mèdica que necessitis, o qualsevol dels altres serveis inclosos en aquesta garantia.

No cal anar a cap oficina ni buscar un consultori mèdic determinat.
Per poder beneficiar-te d'aquestes prestacions, has de tenir el teu domicili a Espanya, residir-hi habitualment i que el temps de permanència fora d'aquesta residència habitual no excedeixi els 90 dies per viatge o desplaçament.
 

Medicina Preventiva


Cerca en el Quadre Mèdic el facultatiu de l'especialitat que creguis que ha de fer la revisió preventiva (metge generalista, oftalmòleg, ginecòleg…) i posa't d'acord amb ell per al dia i hora per fer la revisió segons el que preveu el Condicionat General de l'assegurança.