Home

Assegurances de cotxe

902 333 433


Assegurances del cotxe-Generali Assegurances


Assegurança del cotxe


GENERALI també vetlla per la teva seguretat al volant i t'ofereix una sèrie d'assegurances del cotxe que et faran la vida més còmoda. Amb GENERALI gaudeix al màxim del teu cotxe sense preocupacions.

Assistència jurídica per a la tramitació de multes

L'assegurança del cotxe té un servei d'Assistència jurídica per defensar-te respecte a multes i sancions. Deixa els recursos de sancions econòmiques o la pèrdua de punts de la DGT en mans dels nostres experts.
 

Assistència en viatges


A més, viatja amb tota tranquil·litat sabent que siguis on siguis pots disposar d'un Servei d'Assistència en Viatge que et proporciona ajuda immediata en qualsevol lloc.
 

Taller mecànic


Has de reparar el teu cotxe? Com a client de GENERALI t'oferim una selecció de tallers de reparació més propers als quals pots accedir i on, sens dubte, seràs atès com et mereixes.

No ho dubtis més, sol·licita un pressupost de l'assegurança del cotxe en el 902 400 300 o a un Agent i podràs formar part de la gran família de GENERALI. Aprofita-ho i beneficia't de les cobertures de les nostres assegurances del cotxe i contracta'n una ara.

 

Contractar Assegurança Online