Home

Més que Assegurances

Blog més que assegurances


Contractes una assegurança per la necessitat de sentir-te protegit i perquè, com diu el refrany, val més curar-se amb salut. Els teus familiars, amics i coneguts tenen almenys una assegurança. De la llar, de vida, de salut… I tu no n'has de tenir?
 
Però la veritat és que l'assegurança és una cosa a la qual dones valor només quan tens un problema. I en aquest cas, esperes que la teva companyia et respongui de manera eficient i satisfactòria. Quan passa això, valores haver triat la millor opció asseguradora, amb el millor servei d'atenció al client i la màxima rapidesa de resolució, i llavors és quan la recomanes.

Una assegurança és un producte que no es veu, que no es toca, que no ocupa espai i que tampoc no ocupa el temps de la persona que el contracta. I si no tens cap incident ni contratemps, ni tan sols te'n recordes que la tens. Només et cal saber que estaràs protegit quan sigui necessari. Per això, el més normal és que a una assegurança no li dediquis més que un o dos moments a l'any. I què passa amb els altres 363 dies?
  
A GENERALI, a través del nostre programa Més que Assegurances, ens hem proposat que assegurar-te sigui només el començament de la nostra relació. És un compromís ineludible que volem establir amb tu. Perquè no només oferim assegurances i protecció en els moments de necessitat. Volem ser més que això. ens comprometem a cuidar-te i recórrer el camí junts. A GENERALI ens importa la teva tranquil·litat i seguretat, però sobretot el teu benestar.

Com a exemple d'això et presentem el nostre blog  sobre assegurances.  Hi podràs trobar els millors consells per gaudir al màxim d'una vida tranquil·la i còmoda, i a més et proporcionem informació d'interès del món de les assegurances que t'ajudarà a optimitzar les condicions de la teva assegurança. Una guia nascuda de l'experiència de tot l'equip humà de GENERALI, com a fruit del desenvolupament de la nostra professió aplicat a tots i cadascun dels casos a què hem donat resposta durant tots aquests anys de camí.

Volem ser més que una companyia d'assegurances per a tu. 
 
I és que per contracte t'assegurem, però per compromís ens proposem tenir cura de tu.

A GENERALI volem ser Més que la teva Assegurança.