Home

GENERALI España

GENERALI España


Assegurances Online - Edifici Generali


Present a Espanya des del 1834, GENERALI és un dels protagonistes principals del mercat assegurador espanyol, i ara, també, comença el seu camí en el món de les assegurances online.


Des de la Delegació inaugurada a Espanya al principi del s. XIX, GENERALI va incorporar gradualment diverses companyies locals al seu grup. A la dècada dels noranta, GENERALI va prendre el control de diverses entitats, entre les quals destaquen Banco Vitalicio, Estrella, Hermes i La Vasco Navarra.
 

A la fi dels noranta, GENERALI va reestructurar les seves activitats fins vertebrar el seu negoci en dues companyies, Estrella i Vitalicio Seguros, controlades jurídicament per GENERALI España Holding, que es va convertir en el centre de decisió estratègic al nostre país. Per a l'aprofitament de les economies d'escala, GENERALI va integrar en una agrupació d'interès econòmic (GENERALI AIE) els seus serveis comuns: informàtica, inversions, recursos humans, comptabilitat, organització, compres, tramitació de sinistres…
 

En els darrers anys, GENERALI ha desenvolupat una joint venture amb Cajamar per a la distribució d'assegurances a través de la seva xarxa de sucursals.
 


2010: Neix GENERALI a Espanya


El setembre del 2009 es va anunciar la integració de les companyies Estrella i Vitalicio per operar sota la marca de GENERALI Assegurances. El procés d'integració va culminar el juliol del 2010.
 

La nova companyia estableix la seu a Madrid, ciutat en la qual el Holding ha fixat el seu domicili històricament. A Barcelona, GENERALI manté el seu centre de R+D+I i el seu centre logístic per a Espanya. Les direccions tècniques i els centres de sinistres s'ubiquen a Madrid i Barcelona.


Per a més informació, pots consultar els xifres de Generali o la estructura del Holding.