Home

Canal TvDescobreix els avantatges d'e-Client   Descobreix els avantatges d'e-Client


Et convidem a descobrir totes les funcionalitats de la teva Àrea Personal d'e-Client. A més de poder gestionar les teves assegurances en qualsevol moment, d'una manera senzilla, e-Client et permet declarar i seguir els teus sinistres online, signar digitalment, etc. 
Felicitació Nadal de Generali 2015   Felicitació Nadal


Les festes nadalenques tenen un significat diferent per a cada persona, però tots parlem un mateix idioma quan treballem junts per fer que el món tingui un futur millor. Amb els nostres millors desitjos.
Espot 2014 - Vida de GENERALI Espot 2014 - Vida de GENERALI


Un Agent - Generali és a la seva oficina quan, de sobte, comença a entrar-hi lava, a l'oficina. L'agent manté la calma. Jesús Calleja truca l'Agent perquè l'ajudi, atès que, paral·lelament, està patint la mateixa situació envoltat de lava, que ha sentit com a pròpia el nostre Agent. Ràpidament, l'agent va a ajudar-lo i rescatar-lo amb la resta de professionals de GENERALI i acompanyat "del lleó de les assegurances, el lleó de Generali".
Making of Espot 2014 - Vida de GENERALI
 
 Com es va fer l'espot de GENERALI VIDA?


Descobreixi com es va rodar l'espot de Vida de GENERALI.
 Campanya tv -2014 Jesús Calleja en el desert
 
 Espot 2014 - Autos de GENERALI


Un Agent - GENERALI és a la seva oficina quan, de sobte, s'hi origina una tempesta de sorra. L'agent manté la calma. Jesús Calleja truca l'Agent perquè l'ajudi, atès que, paral·lelament, està patint la mateixa tempesta de sorra al desert, que el nostre Agent ha sentit com a pròpia. Ràpidament, l'agent va a ajudar-lo i rescatar-lo amb la resta de professionals de GENERALI i acompanyat "del lleó de les assegurances, el lleó de Generali".
Com es va fer l'espot d'autos
 
 Com es va fer l'espot de GENERALI AUTOS?


Descobreixi com es va rodar l'espot d'Autos de GENERALI.
Campanya tv 2014 - Jesús Calleja huracà
 
 Espot 2014 - Llar de GENERALI


Un Agent - GENERALI és a la seva oficina quan, de sobte, s'hi origina un huracà de vent i pluja. L'agent manté la calma. Jesús Calleja truca l'Agent perquè l'ajudi, atès que, paral·lelament, està patint el mateix huracà, que el nostre Agent ha sentit com a propi. Ràpidament, l'agent va a ajudar-lo i rescatar-lo amb la resta de professionals de GENERALI i acompanyat "del lleó de les assegurances, el lleó de GENERALI".
Com es va fer l'espot de llar
 
 Com es va fer l'espot de televisió de GENERALI LLAR?


Descobreixi com es va rodar l'espot de Llar de GENERALI.
Assegurança d'Auto Pago com Condueixo
 
 Assegurança d'Auto Pago com Condueixo


GENERALI  i Telefónica llancen a Espanya "Pago com Condueixo", una assegurança d'automòbil pionera que calcula la prima en funció dels hàbits de conducció. La nova pòlissa s'adreça a tot tipus de clients, però el seu preu resulta especialment competitiu per a joves conductors amb bons hàbits de conducció, i permet beneficiar-se de fins a un 40% de descompte respecte a l'assegurança convencional.
 
Patrocini Exposició Renaixement
 
 Exposició Renaixement Prínceps Reis

Patrocini Exposició Renaixement Prínceps Reis

GENERALI  ofereix a Barcelona una exposició única de caràcter internacional.
S'hi recrea la riquesa artística i cultural d'un període històric clau.
L'esplendor del passat reviu amb la reproducció de valuosos vestits d'època.
 
 Assegurança d'autos
 
         Spot Autos de GENERALI Assegurances

Un grup de gossos tira d'un trineu conduït per Jesús Calleja en un paisatge àrtic amb una forta ventada. El trineu bolca i el nostre personatge no és capaç de donar-li la volta per continuar la marxa. Tot d'una, apareix el lleó de GENERALI, que li ajuda a empènyer el trineu i entre tots dos el posen dret. Un cop fora de perill, Jesús Calleja surt d'una oficina de GENERALI Assegurances acompanyat "del lleó de les assegurances".
 
 GENERALI vídeo espot-anunci
 
  Com es va fer l'espot d'Autos de GENERALI Assegurances?

Descobreixi com es va rodar l'espot d'Autos de GENERALI .
Assegurances Llar
 
  Spot Llar de GENERALI Assegurances

Un grup de goril·les està destrossant la cabana de Jesús Calleja, situada enmig de la selva. El nostre personatge sent els sorolls i mostra preocupació. Un dels goril·les trenca una finestra i en entrar a la cabana es troba de cara el lleó de GENERALI; espantats, els goril·les fugen. Un cop fora de perill, Jesús Calleja surt d'una oficina de GENERALI acompanyat "del lleó de les assegurances".
Com es va fer l'anunci de Llar
 
 Com es va fer l'espot de Llar de GENERALI Assegurances?

Descobreixi com es va rodar l'espot d'assegurances de la Llar de GENERALI .
Assegurances de Vida Spot Vida de GENERALI Assegurances

Jesús Calleja se submergeix dins d'una gàbia en un oceà ple de taurons, un dels quals aconsegueix traspassar la gàbia de seguretat i posar en perill la vida del nostre protagonista. De sobte, apareix el lleó de GENERALI, que s'enfronta al tauró i aconsegueix fer-lo fugir. Un cop fora de perill, Jesús Calleja surt d'una oficina de GENERALI acompanyat "del lleó de les assegurances".
 
Com es va fer l'anunci de Generali Vida
 
 Como es va fer l'espot de Vida de GENERALI Assegurances?

Descobreixi com es va rodar l'espot de Vida de GENERALI
Mobilitat i Teleperitatge
 
 Solució de Mobilitat i Teleperitatge

GENERALI, un dels principals grups asseguradors del món, ha implantat recentment una solució que permet mobilitzar els seus processos operatius de peritatge i agilitza la resolució de sinistres. Es tracta d'una plataforma multidispositiu a la qual es connecta la seva xarxa de perits per enviar les seves valoracions en temps real, la qual cosa agilitza considerablement el procés de peritatge i taxació de vehicles sinistrats.
 
GP GENERALI de la Comunitat Valenciana
 
 GP GENERALI de la Comunitat Valenciana

Des de 2010 GENERALI és el patrocinador principal del GP GENERALI Comunitat Valenciana, que se celebra a Xest. Durant el GP, GENERALI té una presència molt destacada en el circuit, amb publicitat estàtica (ponts i grans lones) i una gran presència en els diferents suports publicitaris en l'accés: banderoles, torres i tanques. Així, s'aconsegueix projectar la marca GENERALI de manera que sigui visible al 100% des de qualsevol punt del circuit. Durant el vídeo, a més, es visita l'impactant estand de més de 300 m2 situat a làrea pública i el VIP Village, situat a la part superior del pit lane, amb convidats VIP.
Valors del Grup Generali
 
 Valors del Grup GENERALI

Confiança, Millora contínua, Responsabilitat professional i Orgull de Pertinença. Són els quatre pilars que conformen els valors corporatius de GENERALI. Aquests valors representen l'esperit de la Companyia i la seva manera d'entendre la professió. L'objectiu final d'aquests valors és el client i aconseguir oferir-li el millor servei.