Home

La companyia

Edifici Generali - Generali Assegurances


Generali


En aquesta secció, descobriràs la trajectòria de GENERALI, una companyia amb més de 170 anys d'història que ha sabut adaptar-se a les exigències del mercat i que avui és líder en el mercat de les assegurances, l'assistència i els serveis financers.

Caracteritzada per una forta vocació internacional i present a més de 60 països, GENERALI ha consolidat la seva posició entre els operadors d'assegurances líders al món, amb quotes de mercat molt significatives.

El compromís dels nostres professionals és total per a la vostra satisfacció. La nostra activitat es distingeix per l'excel·lent qualitat del seu servei, la innovació constant i el tracte especialitzat envers cada client.

El Grup Generali té operacions d'assegurances a més de 50 mercats mitjançant una xarxa d'unes 140 sucursals i filials, com també a través de diverses oficines especialitzades que ofereixen ajuda a clients multinacionals.

Et mostrem l'estructura i l'activitat de la Companyia, i també els seus compromisos en el desenvolupament de polítiques de Responsabilitat Social Corporativa.

A més pots conèixer l'actualitat de GENERALI consultant les notícies i notes de premsa difoses a tots els mitjans i a través del seu Canal TV.

Si vols, també pots ampliar la informació sobre els temes següents: