Home

Campanya Estalvi i Pensions 2015Campanya de pensions final de l'any 2015


No deixis per demà allò que pots fer per la teva jubilació


Quan et jubilis, fer coses serà el que et mantindrà jove. GENERALI t'ofereix els plans ME JUBILHARÉ, perquè en el futur facis el que sempre has volgut fer.

Tots pensem en el futur. En el que ens queda per fer, en el que ens queda per gaudir, per viure...
La jubilació és un bon moment per començar a pensar només en tu i fer el que sempre has imaginat.

A partir de l'1 d'octubre i fins al 31 de desembre de 2015, GENERALI llança la seva nova Campanya d'Estalvi i Pensions en la qual els clients poden aconseguir fins a un 2% (*) de l'import de la seva aportació o triar entre una gamma de regals magnífics i gaudir de les millors rendibilitats: PPA 4%, PIES 3,75% i AIELT 3,75% (**).Contractar assegurança online - GeneraliNotes:

(*) Import màxim d'incentiu: 2.500 € bruts per NIF.
(**) Rendibilitat bruta anual des del 01/07/2015 fins al 31/12/2015, que es destina a l'interès tècnic garantit (1,10%) i l'interès tècnic addicional. Interès tècnic garantit per al pla de primes contractat en altes noves. Sobre les rendibilitats brutes s'apliquen els recàrrecs, les despeses i les penalitzacions que corresponguin en cada assegurança. D'acord amb la normativa fiscal vigent, un contribuent només pot tenir un Pla d'Estalvi a Llarg Termini (AIELT o CIELT) l'aportació anual del qual mai no pot superar els 5.000 €.
Generali España SA de Seguros y Reaseguros i Santander Investment, SL són l'entitat promotora i gestora i l'entitat dipositària dels plans de pensions del sistema individual, respectivament.