Home

Assegurança de responsabilitat civil

Assegurances de responsabilitat civil

Perquè en la nostra activitat diària com a particulars ens podem veure embolicats en situacions inesperades que provoquin danys a tercers, a GENERALI oferim una assegurança de Responsabilitat Civil per afrontar reclamacions que poden danyar el nostre patrimoni.

Les assegurances de responsabilitat civil que t'oferim són:

  • Assegurança de Responsabilitat Civil, destinada a la protecció de l'àmbit privat de la unitat familiar, ja que fins i tot els actes aparentment més intranscendents de l'esfera privada poden ser causants de greus perjudicis a tercers i generar una reclamació difícil d'afrontar econòmicament per un particular.
     
  • Assegurança de Responsabilitat Civil de Caça i Pesca, destinada a la protecció de caçadors i pescadors en l'exercici i pràctica d'aquests esports, per les conseqüències econòmiques que puguin derivar-se de danys causats a tercers.
  • Assistència Jurídica, que permet assolir un nivell de protecció jurídica equiparable al que es pot aconseguir de manera particular mitjançant la intervenció d'un despatx d'advocats, però amb un cost molt inferior.
Si vols formar part de la gran família de GENERALI, no ho dubtis més, sol·licita un pressupost d'aquesta assegurança online i el teu Agent es posarà en contacte amb tu tan aviat com sigui possible. Si no disposes d'Agent, pots seleccionar-ne un entre els més propers al teu domicili.
Contractar assegurança online - Generali