Home

Assegurança de renda temporal

Generali Renda Temporal - Generali

GENERALI RENDA TEMPORAL

Una renda temporal suposa la percepció periòdica d'una quantitat de diners mentre l'assegurat sigui viu i fins a la data de venciment del contracte.

Aquesta renda es constitueix mitjançant una inversió que es fa en forma de pagament únic en el moment de formalitzar el contracte de renda.

La renda temporal genera tranquil·litat, atès que a partir d'aquest moment no te n'has de preocupar de res. GENERALI se n'ocupa de tot.

FISCALITAT EXCEL·LENT

GENERALI RENDA TEMPORAL té un tractament fiscal altament favorable per tal que tu cobris més renda i paguis menys impostos. I com més gran ets en el moment de contractar la renda, més baixa és la tributació.

Cada persona necessita la seva assegurança, tots som diferents i, per això, és imprescindible disposar de l'assessorament d'un professional.

Posem a la teva disposició la xarxa d'agents i corredors més àmplia i qualificada:

Sol·licita'n una cotització sense cap compromís i descobreix-ne tots els avantatges.

No ho dubtis més, sol·licita un pressupost d'aquesta assegurança online. El teu Agent es posarà en contacte amb tu tan aviat com sigui possible i podràs formar part de la gran família de GENERALI. Si no disposes d'Agent, pots escollir-ne un entre els més propers al teu domicili.
Contractar assegurança online - Generali