Home

Assegurances familiars


Assistència Familiar - Generali assegurances
 

Assegurances per a la família


GENERALI t'ofereix l'assegurança d'Assistència Familiar més flexible, completa i versàtil, de manera que es pugui adaptar a les teves necessitats i, alhora, amb el millor preu.
  • La nostra gamma consta de:
  • Assegurances per a la família
  • Assegurances per a estrangers
  • Assegurances per a gent gran
  • Assegurances per a joves

A més, aquesta nova gamma de productes GENERALI Express posa a la teva disposició GENERALI Express Decessos amb la possiblitat de contractar-la online i/o telefònicament en el 902 400 300, és a dir, pots contractar l'assegurança de decessos sense sortir de casa. Aquesta assegurança cobreix una gran varietat de serveis: servei fúnebre, assistència per defunció, lliure elecció de cementiri i serveis especials funeraris i gestoria…

A GENERALI creiem que cal tenir-ho tot previst.

Si vols formar part de la gran família de GENERALI, no ho dubtis més, sol·licita un pressupost d'aquesta assegurança online i el teu Agent es posarà en contacte amb tu tan aviat com sigui possible. Si no disposes d'Agent, pots seleccionar-ne un entre els més propers al teu domicili.

No ho dubtis, sol·licita un pressupost de l'assegurança d'Assistència Familiar en el 902 400 300 o a un Agent i podràs formar part de la família de GENERALI. Beneficia't de les cobertures de la nostra assegurança de decessos contractant-la ara online des de  aquí.

En la nostra gamma de productes Generali Express també hi ha assegurances de la llar i assegurances de cotxe online.

 

Calcula el teu pressupost de decessos