Home

Assegurança de vida


Generali Vida i Accidents - Generali

Assegurances de vida personalitzades


Assegurances de vidaEncara que el futur és incert, a GENERALI ens agrada tenir-ho tot ben controlat. Com que no podem predir el futur, t'oferim una sèrie de possibilitats amb les quals assegurar el teu benestar i el dels teus en els mals moments. Heus aquí alguns dels productes que posem a la teva disposició:


Generali VidaAquesta assegurança garanteix la solvència econòmica teva i dels teus enfront de qualsevol imprevist. I si el nivell de vida dels teus depèn dels teus ingressos, sol·licita una assegurança a mida. Tot això i molt més, perquè tu i els teus estigueu protegits. Consulta'n tots els detalls a Assegurances de Vida.


Generali Vida Crèdit


Has demanat un crèdit i tens por que et passi alguna cosa i que no el puguis retornar? Aquesta assegurança garanteix el pagament del capital del préstec fins al consum pendent d'amortitzar en cas de mort de l'assegurat. I si l'assegurat pateix un accident i no pot accedir a una professió remunerada, aquesta assegurança garanteix el pagament anticipat del 100% del capital. Consulta'n tots els detalls a Generali Vida Crèdit.

Generali Vida HipotequesCorren temps difícils, i per això posem a la teva disposició Generali Vida Hipoteques, una assegurança que garanteix a la teva família l'amortització de la quantia pendent del préstec hipotecari enfront de qualsevol imprevist. Consulta'n tots els detalls a Generali Vida Hipoteques


Generali Vida FàcilAquesta assegurança garanteix als teus el benestar, els béns, el nivell de vida i els plans de futur. Consulta'n tots els detalls a Generali Vida Fàcil.

 

Coneix les diferents assegurances i tria'n la que s'ajusti més al que necessites.

Recorda que si tens qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres en el 902 400 300. Aprofita-ho, beneficia't de les cobertures de les nostres assegurances de vida i entra a formar part de la família GENERALI.