Home

Assegurança de viatge

Assegurances viatges - Generali assegurances
 

Assegurança desplaçaments i viatges


La nostra assegurança per a viatges amb assistència en viatge és una assegurança multirisc adaptada a les persones que viatgen per estudis, per oci o per treball, que t'ofereix múltiples garanties per estar cobert davant d'un esdeveniment fortuït en el marc d'un desplaçament fora del domicili habitual, dins l'àmbit territorial cobert i del període contractat.

A més, segons el viatge que s'hagi de fer, en aquesta assegurança per a viatges es pot triar l'àmbit geogràfic de cobertura dels desplaçaments, bé Europa o bé la resta del món, amb una cobertura molt completa tenint en compte no solament les necessitats mèdiques, sinó també incidències diverses com ara els retards o demores dels vols, el robatori o dany de l'equipatge, l'assistència legal, l'assistència en carretera, anul·lacions de viatge, responsabilitat civil, etc. L'assegurança de viatgers personalitzada segons les teves necessitats.

No ho dubtis més, sol·licita un pressupost d'aquesta assegurança de viatges online. El teu Agent es posarà en contacte amb tu tan aviat com sigui possible i podràs formar part de la gran família de GENERALI. Si no disposes d'Agent, pots escollir-ne un entre els més propers al teu domicili.

Si vols conèixer tots els detalls de l'assegurança de viatges, no dubtis a consultar-ne les seccions de cobertures, avantatges i preguntes freqüents.

A més, també posem a la teva disposició una gamma de productes Generali Express d'assegurances online gràcies als quals podràs contractar les nostres assegurances de la llar, assegurances de decessos i assegurances de cotxe online.

Contractar assegurança online - Generali