Home

Assegurança de malaltia i baixa laboral


Assegurances malaltia i subsidi - Generali

A GENERALI disposem de les millors assegurances per a situacions de malaltia i subsidi. Contractant una d'aquestes assegurances, en cas de malaltia o accident, podeu estar tranquils tu i qualsevol membre de la teva família.
 

Assegurances de malaltia i baixa laboral de Generali

  • Incapacitat temporal és l'assegurança que t'ofereix múltiples garanties per als casos en què per malaltia o accident has d'interrompre, totalment i de forma temporal, el desenvolupament de les teves activitats laborals o professionals. Mitjançant el capital assegurat que triïs, i durant un període de temps que varia en funció de la garantia escollida, pots disposar d'una indemnització que cobreix situacions com ara malaltia, accident, hospitalització, invalidesa, etc.
     
  • GENERALI Professional Baremada té la finalitat d'indemnitzar-te si pateixes una malaltia o accident dels que estan relacionats en el seu barem d'indemnització.
     
  • Indemnització per hospitalització t'ofereix la possibilitat de cobrir l'increment de despeses quotidianes en cas que tu o qualsevol dels membres assegurats de la teva família hagueu de ser hospitalitzats per malaltia o accident. Pots decidir el capital assegurat que vols rebre i el període d'indemnització d'acord amb les teves necessitats.

No ho dubtis més, sol·licita un pressupost d'aquesta assegurança online. El teu Agent es posarà en contacte amb tu tan aviat com sigui possible i podràs formar part de la gran família de GENERALI. Si no disposes d'Agent, pots escollir-ne un entre els més propers al teu domicili.
 
Contractar assegurança online - Generali