Home

Assegurances de la Llar


Assegurances particulars - Assegurança llar - Generali assegurances
 

Assegurança Llar Generali Amb GENERALI, tu, els teus i la teva casa esteu protegits.

GENERALI ha creat una nova gamma de productes: GENERALI Express, la característica principal de la qual, a més d'unes tarifes molt competitives, és que pots fer pressupostos i contractar la teva pòlissa d'Assegurances de la Llar fàcilment online i per telèfon en el 902 400 300. Els nostres productes Express també tenen assegurances de decessos i assegurances de cotxe online.

Pel que fa a l'assegurança de la llar, posem a la teva disposició una gamma completa d'assegurances per protegir el lloc on busques tranquil·litat i seguretat. I és que la casa és el bé patrimonial més important i al qual destinem gran part de la nostra renda.
 

Assegurances de la llar a mida:GENERALI Llar és una assegurança multirisc per a l'habitatge, concebuda per adaptar-se als diferents tipus d'habitatge i de client. Un habitatge pot tenir diversos usos, per això la característica principal d'aquesta assegurança és que l'estructura de garanties i cobertures depèn de l'"ús de l'habitatge", la qual cosa facilita la creació d'una assegurança a la teva mida.

A més, durant les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any, tens a disposició teva una organització professional i experta per atendre qualsevol urgència en funció de les cobertures contractades en l'assegurança de la llar.

Descobreix totes les possibilitats que t'ofereixen les assegurances Generali Express Llar + Fàcil i Generali Llar.

No ho dubtis, sol·licita'n el teu pressupost en el 902 400 300 o mitjançant un dels nostres agents i confia la teva tranquil·litat a un líder mundial en l'àmbit assegurador. Més de 70 milions de clients ja han dipositat la seva confiança en nosaltres; a què esperes?

 
Contracta la teva assegurança llar online