Home

Generali Comunitat


Assegurances particulars - Generali comunitat - Generali assegurances


Assegurances de comunitats GeneraliGENERALI Comunitat és una assegurança multirisc l'objectiu de la qual és protegir el patrimoni tant de comunitats de propietaris com de propietaris unitaris davant d'aquells riscos als quals es troba exposat un edifici d'habitatges, amb locals comercials o sense, un conjunt d'habitatges unifamiliars o un aparcament d'ús privat.

Es caracteritza pel fet de ser una solució integral, completa, senzilla i flexible, amb un preu realment atractiu.

Mitjançant un sol contracte (pòlissa), GENERALI Comunitat ofereix diferents opcions de contractació per escollir la que s'adapti més a les característiques, les necessitats i el pressupost de cada cas.

No esperis més, sol·licita un pressupost d'aquesta assegurança online i el teu Agent es posarà en contacte amb tu tan aviat com sigui possible. Si no disposes d'Agent, pots escollir-ne el teu entre els més propers al teu domicili. Comença a formar part de la gran família de GENERALI!

Si vols conèixer tots els detalls d'aquesta assegurança per a comunitats, no dubtis a consultar les seccions de  cobertures, avantatges i preguntes freqüents. Surt de dubtes, tria la millor seguretat per a la teva comunitat i contracta la teva assegurança amb Generali.
Contractar assegurança online - Generali