Home

Generali Accidents Express Familiar Fàcil


FAQ's Assegurança d'Accidents Express Familiar Fàcil

Preguntes freqüents
 

Per què necessito una assegurança d'Accidents?

Perquè mitjançant una assegurança d'Accidents tens una cobertura econòmica eficient davant la contingència d'un accident.

Qui pot assegurar-se?

Persones amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys en el moment de la contractació i fills menors de 23 anys sense activitat professional / estudiants.

Quina cobertura m'ofereix?

24 hores (àmbit professional i extraprofessional).

Quina durada té una assegurança d'Accidents?

Pots quedar cobert per Defunció, Invalidesa Permanent per Accident i Assistència en Viatge fins als 70 anys. Totes les altres garanties, fins als 65 anys. Per al cas dels fills menors de 23 anys sense activitat professional, l'assegurança cessa als 23 anys, i per a estudiants, l'assegurança cessa als 30 anys.

Com es mantenen actualitzades les cobertures de l'assegurança?

En aquest producte s'aplica per defecte una revaloració uniforme del 3%, però pot contractar-se sense revaloració. Independentment d'això, les rendes per mort o invalidesa creixen un 3% anual de manera acumulativa des del moment en què s'inicia una eventual indemnització.

Com evolucionen les primes?

Si no hi ha un creixement anual de capitals, pagues el mateix cada any. Si els capitals creixen en funció d'un percentatge, la prima creix en aquesta proporció.