Home

Assegurances de negoci


Assegurances per a negocis

Generali Negoci


GENERALI disposa de la millor assegurança per al teu negoci o oficina.
  • GENERALI Negoci és una assegurança multirisc per a comerços i oficines concebuda com a resposta única i flexible a les necessitats de diferents segments del mercat.
  • GENERALI Negoci està dissenyada especialment per cobrir qualsevol risc que pugui córrer el teu comerç o oficina, perquè res ni ningú no aturi la teva activitat ni suposi una pèrdua dels teus beneficis.
  • GENERALI Negoci existeix per protegir la teva empresa davant els riscos als quals està exposada. El nostre objectiu és oferir, en una sola pòlissa, un gran nombre de cobertures que resolguin les necessitats asseguradores de qualsevol activitat empresarial tot protegint els interessos econòmics davant un eventual sinistre.

    Tenint en compte la diversitat d'activitats empresarials del comerç, a GENERALI hem desenvolupat una assegurança que permet adequar i seleccionar una àmplia gamma de cobertures (incendi, llamp i explosió, danys per aigua, actes de vandalisme o malintencionats...).

    Addicionalment, la nostra pòlissa permet adaptar l'assegurança per a empreses a les necessitats de cada tipus d'activitat mitjançant l'ampliació de sumes assegurades de determinades cobertures automàtiques o mitjançant la contractació de cobertures voluntàries o optatives.

    A més, atesa la importància que han adquirit les noves tecnologies, s'ofereix la nova garantia Servei Tecnològic Integral per solucionar les incidències de qualsevol element dels equips informàtics o la connexió a Internet
Si vols saber més coses sobre aquestes assegurances, pots consultar-ne els apartats de avantatges i cobertures i descobrir tots els beneficis de contractar aquesta assegurança.

Si vols formar part de la gran família de GENERALI, no ho dubtis més, sol·licita un pressupost d'aquesta assegurança online i el teu Agent es posarà en contacte amb tu tan aviat com sigui possible. Si no disposes d'Agent, pots seleccionar-ne un entre els més propers al teu domicili.
 
             
Contractar assegurança online - Generali