Home

Assegurances de decessos online

Generali Express decessosAssegurances Decessos Online - Generali

Amb GENERALI, tu i els teus estareu protegits

GENERALI ha creat una nova gamma de productes: GENERALI Express, la novetat principal de la qual és que pots fer pressupostos i contractar la pòlissa d'Assegurances de Decessos online i per telèfon en el 902 400 300. Els nostres productes Express també disposen de Assegurances de la llar i assegurances de cotxe online.

A GENERALI pots disposar de la teva pòlissa i de tota la documentació contractual d'una manera ràpida i senzilla, des de la teva àrea personal sense esperes ni retards de correu.

Les nostres assegurances de decessos t'ofereixen per molt pocs diners les cobertures que necessites per protegir-te a tu i als teus. Són aquestes:

- Servei Fúnebre

- Assistència per defunció

. Trasllat nacional i internacional
. Lliure elecció de cementiri
. Despeses mèdiques legals (autòpsia)
. Serveis especials funeraris
. Gestió del dol
. Servei de Gestoria

- Contractació de cobertures opcionals per a la protecció integral de la teva família.


A més, durant els 365 dies l'any i durant les 24 hores, tens a disposició teva una organització professional i experta per atendre qualsevol urgència en funció de les cobertures contractades en la teva assegurança de decessos.

No ho dubtis, disposa de l'experiència d'un líder mundial en el món assegurador i forma part dels més de 70 milions de clients que ens han fet confiança. Contracta ara la teva Assegurança de Decessos Online.


Calcula el teu pressupost de decessos