Home

Assegurances de Salut per a empreses

Assegurances de salut Empresa - GENERALI

GENERALI és especialista en Assegurances de Riscos Personals i en Previsió d'Empreses.

La Companyia s'ha caracteritzat per haver estat innovadora en l'ús de noves tecnologies, tant en el servei a l'assegurat (targetes magnètiques identificatives, datàfons a les consultes mèdiques, etc.) com en la incorporació de cobertures mèdiques avançades. De la mateixa manera, es caracteritza per la rapidesa de resposta davant qualsevol necessitat de servei, per la cura en el tracte als seus clients i per disposar d'un ampli quadre mèdic per tot el territori nacional.

Disposem de diferents assegurances mèdiques per a empreses:

Assistència Sanitària
Destinada a cobrir les necessitats d'assistència mèdica de col·lectius i particulars.

GENERALI Salut Elecció
Per als qui volen total llibertat d'elecció del seu metge. Perquè hi ha situacions que requereixen un tracte molt personal, amb GENERALI Salut Elecció no has de renunciar a res.

Pots accedir a qualsevol clínica o especialista que no figuri en la Guia Mèdica. Un cop haguem rebut la documentació necessària, en 20 dies et retornem la despesa mèdica ocasionada, amb els límits que estableix la pòlissa.

A més, disposes de diverses opcions de reemborsament i descomptes per nombre d'assegurats i forma de pagament. I si ets professional autònom gaudeixes de beneficis fiscals importants.

GENERALI Salut Dental
Destinada tant a col·lectius com a particulars que volen disposar d'una assistència dental per a tots els seus membres a un preu molt interessant i amb l'assessorament i suport d'una àmplia xarxa de professionals distribuïda per tot el territori nacional.

Si vols formar part de la gran família de GENERALI, no ho dubtis més, sol·licita un pressupost d'aquesta assegurança online i el teu Agent es posarà en contacte amb tu tan aviat com sigui possible. Si no disposes d'Agent, pots seleccionar-ne un entre els més propers al teu domicili.
Contractar assegurança online - Generali