Home

Assegurances de vida col·lectives

Assegurances de vida col·lectives - Generali

GENERALI està especialitzada en la gestió d'assegurances relacionades amb la cobertura de tota mena de prestacions per a membres de col·lectius no empresarials, com ara associacions, col·legis professionals, fundacions, etc. Ocupem una posició destacada en el mercat i això ens permet oferir una solució adaptada a les teves necessitats (assegurances d'estalvi, plans de pensions associats, cobertura de contingències de mort o invalidesa derivades tant de malaltia com d'accident, etc.). 
 

  • GENERALI Vida Col·lectius Nominada s'adreça als col·lectius, col·legis professionals, associacions, etc. que volen facilitar la cobertura de prestacions de mort i invalidesa als seus membres.

     
  • GENERALI Vida Col·lectius Innominada s'adreça als col·lectius, col·legis professionals, associacions, etc. que volen facilitar la cobertura de prestacions de mort i invalidesa als seus membres d'una manera senzilla.
     
  • GENERALI Previsió Col·lectiva és una assegurança col·lectiva d'estalvi o jubilació, completa i flexible, que permet la instrumentació d'un Pla de Previsió per als membres de qualsevol mena de col·lectiu amb els avantatges que ofereix la modalitat d'aportació definida.

     
  • Planes de Pensions Associats. Facilitem la constitució d'un nou Pla de Pensions d'acord amb la legislació vigent per a Plans i Fons de Pensions de la modalitat Associat.

Descobreix totes les característiques i avantatges que el Seguro de vida Colectivos tiene para tu empresa. 

Si vols formar part de la gran família de GENERALI, no ho dubtis més, sol·licita un pressupost d'aquesta assegurança online i el teu Agent es posarà en contacte amb tu tan aviat com sigui possible. Si no disposes d'Agent, pots seleccionar-ne un entre els més propers al teu domicili.

Contractar assegurança online - Generali