Home

Assegurances de transport

Transports

 

Amb l'epígraf general de Transports s'agrupen totes les solucions asseguradores relacionades amb el món del transport en general, en el qual GENERALI ha sabut mantenir la posició de lideratge al llarg dels últims anys oferint la millor cobertura i el millor servei per a cada necessitat concreta.


GENERALI Aèria mercaderies. Adreçada a importadors i exportadors per via aèria per cobrir els danys a les mercaderies transportades.

GENERALI Marítima i Multimodal mercaderies. Adreçada principalment a importadors i exportadors tant per via marítima com multimodal (amb diferents mitjans de transport -terrestre, aeri, marítim-) per cobrir els danys a les mercaderies transportades.

GENERALI Obres d'art. Destinada a protegir la pèrdua o danys a Obres d'Art propietat de l'Assegurat o sota la seva responsabilitat, tant durant el transport d'aquestes obres com durant la seva estada en el transcurs d'exposicions en museus, institucions públiques, organismes oficials o galeries d'art.

GENERALI Ports esportius. Adreçada a ports esportius, marines i clubs nàutics

GENERALI RC marítimes i de Transport. Aquest producte té per objecte cobrir la responsabilitat civil que es pugui derivar d'activitats i serveis relacionats amb el negoci marítim i del transport, fonamentalment Transitaris, NVOC, Estibadors, Operadors de Terminals Portuàries, Consignataris de Vaixells i Agents de Duanes.

GENERALI Drassanes. Adreçada a totes les empreses, drassanes o tallers de reparació, dedicades a la reparació de vaixells o embarcacions.

GENERALI Terrestre mercaderies. Producte destinat a garantir els interessos tant dels propietaris de les mercaderies transportades com dels transportistes durant el moviment de les mercaderies per mitjà de vehicles terrestres.

GENERALI Aeronaus. Adreçada tant als particulars que practiquen l'aviació esportiva com a les empreses que, independentment de la seva grandària, es dediquen a l'explotació comercial d'aeronaus i l'activitat aeroportuària en general.

GENERALI Bucs. Adreçada a Armadors i Naviliers operadors de vaixells, amb cobertures específiques per protegir els seus interessos enfront dels riscos derivats de la navegació marítima.

GENERALI Nàutica. Adreçada a tots els propietaris d'embarcacions d'esbarjo, tant de vela com de motor i per a ús particular o per a lloguer.

GENERALI Pesquers. Es tracta d'un producte destinat als Armadors de vaixells de pesca, per cobrir els riscos inherents a l'explotació d'aquests vaixells durant les marees de pesca i en els períodes de paralització.

GENERALI Tripulacions. Té l'objectiu de protegir els tripulants de vaixells mercants, pesquers o iots, respecte dels accidents que poden sofrir en l'exercici del seu treball a bord, de manera que s'adreça ​​a empreses armadores o agències de contractació, ocupadores dels tripulants.

No esperis més, sol·licita un pressupost d'aquesta assegurança online i el teu Agent es posarà en contacte amb tu tan aviat com sigui possible. Si no disposes d'Agent, pots escollir-ne el teu entre els més propers al teu domicili. Comença a formar part de la gran família de GENERALI!

 

Contractar assegurança online - Generali