Home

Assegurança de malaltia i baixa laboral

Assegurances malaltia i subsidi - Generali

Assegurances de malaltia i subsidi per a empreses 

GENERALI Malaltia i subsidi

L'assegurança per compensar la pèrdua d'ingressos o l'increment de despeses generades per una incapacitat temporal o un ingrés hospitalari causats per malaltia o accident.
 
Assegurança per incapacitat temporal 

S'adreça a empreses o col·lectius que vulguin assegurar un import diari en cas d'ingrés hospitalari per malaltia o accident.
N'hi ha dues modalitats de contractació:

• GENERALI Professional Plus: Mitjançant el capital assegurat que s'ha triat i durant un període de temps que varia segons la garantia escollida, pots disposar d'una indemnització que cobreix situacions com ara malaltia, accident, hospitalització, invalidesa, etc.

• GENERALI Professional Baremada:  Perceps la indemnització resultant de multiplicar el capital assegurat pel nombre de dies que indica el barem d'indemnització diari segons el diagnòstic, quan estiguis afectat per una alteració del teu estat de salut imputable a una malaltia o accident que requereixi rebre assistència mèdica adequada.
 
GENERALI Indemnització per hospitalització

S'adreça a empreses o col·lectius, que vulguin assegurar un import diari en cas d'ingrés hospitalari per malaltia o accident.
Si vols formar part de la gran família de GENERALI, no ho dubtis més, sol·licita un pressupost d'aquesta assegurança online i el teu Agent es posarà en contacte amb tu tan aviat com sigui possible, o consulta les avantatges, cobertures i fiscalitat que t'ofereix l'Assegurança de Malaltia i Subsidi per a la teva empresa. Si no disposes d'Agent, pots triar-ne un entre els més propers al teu domicili.


Contractar assegurança online - Generali