Home

Assegurança d'accidents per a empreses

Assegurances d'accidents - Generali Assegurances

GENERALI té una gran experiència en la gestió de pòlisses d'accidents que li permet oferir, a tota mena d'empreses, una solució adaptada a les seves necessitats, siguin derivades de la instrumentació de compromisos per pensions o no ho siguin.

El volum de primes emeses en productes col·lectius d'accidents va arribar l'any 2009 als 38,63 milions d'euros, cosa que representa el 4,10% del conjunt del sector assegurador.

Generali accidents empreses. Es dirigeix a l'empresa per a la cobertura de prestacions de mort i incapacitat dels seus empleats derivades d'accident, sigui per compromisos per pensions o com a retribució complementària voluntària.

Generali accidents conveni. Es dirigeix a l'empresa per a la cobertura de prestacions de mort i invalidesa dels seus empleats, derivades exclusivament d'accidents, que estableixen els diferents convenis d'àmbit nacional, autonòmic o local.
 
No ho dubtis més, sol·licita un pressupost d'aquesta assegurança online. El teu Agent es posarà en contacte amb tu tan aviat com sigui possible i podràs formar part de la gran família de GENERALI. Si no disposes d'Agent, pots triar-ne un entre els més propers al teu domicili.

Contractar assegurança online - Generali